Dibuka Setiap Hari

7.30 AM - 10.30 PM

Dibuka Setiap Hari 7.30 AM - 10.30 PM

Maklum Balas

Home » Maklum Balas

Syima Hassan

  • May 27, 2024
Klinik ni cantik sangat. Tak pernah tengok klinik secantik dan sebersih ini. Staff and doctors are very attentive and friendly. Stethoscope pun cute - ada panda and pink colour to make the children feel safe and have a fun experience. Kudos and keep it up.

Nadhil Aiman

  • May 27, 2024
Tempat yang boleh dianggap rumah bagi yang tiada rumah. Sayang semua doktor kat sana. Semoga terus maju harumkan nama bp (Balik Pulau) eh. Batu Pahat haaa cara layanan pun sangat bagus terutama doktor maimuna.

Siti Jonaidah Maisarah

  • May 17, 2024
Alhamdulillah, saya dapatkan rawatan di Klinik Ezna sangat2 berpuas hati. Paling mudah sebab klinik yang dekat dan doktor sangat2 peramah melayan pesakit, semoga Klinik Ezna semakin maju.

Suri Omar

  • May 15, 2024
Assalamualaikum. Saya Saypodin buat operation kecil di pergelangan tangan di Klinik Ezna. Alhamdulillah, setelah seminggu telah kering dengan baik sekali. Servis bagus doktor peramah dan mesra pelanggan. Terima kasih staff2 Klinik Ezna.

Maria Saharudin

  • May 13, 2024
Ini kali pertama datang bawa baby sunat di Klinik Ezna. Alhamdullilah staff dan Dr sangat mesra. Suasana klinik sangat kondusif dan selesa. Harga sangat berpatutan. InsyaAllah ada rezeki datang lagi nanti buat medical test pula. Moga terus maju jaya.

Murni M

  • May 6, 2024
Dear doctor & team, i wanted to take a moment to express my deepest gratitude for your recent last-minute home-visit on the 31st of March. Your dedication and compassion truly made a signifficant difference during a difficult time.

RaishaDanial_RnS

  • April 13, 2024
Klinik Ezna adalah klinik berbayar pertama yang bagi saya sangat terbaik. Bayaran murah, doktor dan staff semua ramah.

Ezza Zahira

  • April 1, 2024
Staff veryy peramah & friendly. Doctor pun peramah and bagi advice yang senang untuk patient faham. Very good service. Masa menunggu di kaunter pun cepat.

Norhaizi Binti Hamzah

  • March 13, 2024
Assalamualaikum dan selamat pagi, Alhamdulillah jodoh bertemu dengan Klinik Ezna, service terbaik, doktor dan staf yang ramah, klinik yang bersih selesa macam hotel. Pernah dapatkan khidmat 'Home Services' untuk Armarhum Pak mertua saya. Terima kasih Dr.Irfan, Dr.Maimuna, Dr.Eizzaty. Semoga success ...

Aziah Badri

  • March 4, 2024
Alhamdulillah. Klinik Ezna memenuhi piawaian saya. Perkhidmatan konsultasi terbaik. Tempahan temujanji atas talian, sangat cekap dan mesra pelanggan. Saya sangat berpuashati.

Aziah Badri

  • February 27, 2024
Tak pernah mgecewakan pergi klinik ezna.. Anak2 semua nyaa serasi dekat sini.. Doktor & staff sgt baik mesra patient..

Reen Amira

  • February 13, 2024
Layanan yang baik dari staff sehingga doctor, memang sudah menjadi klinik pilihan sekeluarga, ubat2an diberikan semua bagus, klinik bersih dan cantik, layanan memang tiptop, untuk anak2 pun ada tempat bermain ketika menunggu, semoga KLINIK EZNA terus berjaya & maju jaya. Terima kasih.

Ikuti Kami di Media Sosial

1, Jalan peserai Indah, Taman Peserai Indah, 83000 Batu Pahat, Johor
014-382 0399
admin@klinikezna.com
© Hakcipta Terpelihara Diri Healthcare Sdn. Bhd. (1477599-M) - Klinikezna.com. Servis Diuruskan Oleh LamanWeb
Kunjungi Kami